PRESA

Nașterea naturală versus nașterea prin cezariană

Nașterea naturală versus nașterea prin cezariană

Dacă în urmă cu mai bine de un sfert de veac, nașterea prin cezariană era cu greu aprobată și numai în anumite situații, libertatea postdecembristă a acordat femeilor privilegiul de a alege modul prin care vor sa aducă pe lume bebelușul mult dorit. Astăzi, o treime dintre românce aleg să nască în clinici private și majoritatea optează pentru cezariană. Să fi rămas nașterea naturală o metodă demodată sau, din contră, putem descoperi avantaje de care nu știam? 
 
Realizatoarea emisiunii "Planeta Radio - A ști pentru a trăi", Claudia Laslo, a lansat o invitație joi, 19 martie, între orele 17.05-17.50, pe Radio România Cultural pentru a afla cum să faci o alegere înțeleaptă, într-un moment important. 
 
Invitatul emisiunii a fost unul special, în persoana domnului doctor Iosif Niculescu, medic specializat în obstetrică- ginecologie, care a strâns o experiență internațională de peste 30 de ani. Din România până în Africa de Sud și Germania și apoi din nou în România, dr. Iosif Niculescu a înțeles nevoile pacientelor sale și a ales să le dăruiască un nou tip de practică medicală, mai aproape de sufletul lor...